Foo Fighters eerste headliner Pinkpop en Rock Werchter 2015

Photo: Gigriders

Foo Fighters is de eerste band die door de organisaties van Pinkpop en Rock Werchter bevestigd is voor de edities van 2015. De band staat in juni op de podia in Landgraaf en Werchter.

Dat Foo Fighters naar Rock Werchter komt, was al eventjes bekend. De organisatie van het Belgische festival bevestigt vandaag dat Foo Fighters inderdaad de band is waar het festival voor wordt verplaatst. Ze staan op de eerste dag van het festival, donderdag 25 juni, op het affiche.

Ook rondom Pinkpop gonsde het al van de geruchten, maar dagblad Metro mocht Foo Fighters vandaag uiteindelijk bevestigen. Foo Fighters sluit het festival in Landgraaf op 14 juni af.

Kaartverkoop Rock Werchter

Rock Werchter maakt direct informatie omtrent de ticketverkoop bekend. De tickets voor het Belgische festival gaan volgende week zaterdag 29 november om 9:00 in de verkoop. Check voor meer informatie de website van Rock Werchter.

Pinkpop

Pinkpop is aankomend jaar niet met Pinksteren, maar van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2015. Informatie over de kaartverkoop is nog niet bekend. De Pinkpop persconferentie, waar de complete line-up bekend wordt, vindt dit jaar plaats op woensdag 25 februari 2015.

Foo Fighters

De Amerikaanse rockband Foo Fighters wordt in 1999 opgericht door Dave Grohl. Vanaf hun debuutplaat Foo Fighters gaat het direct hard met de band. Met nummers als ‘The Pretender’, ‘Everlong’ en ‘Wheels’ heeft de band ultieme festivalklassiekers op zak. Het nieuwe album Sonic Highways kwam afgelopen maand uit.

 

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen