Foo Fighters headliner Rock Werchter 2015

Als Rock Werchter het zelf niet doet, dan doen wij het wel. Dames en heren; it’s a wrap. Foo Fighters is één van de Rock Werchter 2015 headliners. De bron die ons vorig jaar al vroeg mede wist te delen dat Pearl Jam headliner van Rock Werchter 2014 was, heeft de komst van Foo Fighters naar de volgende Werchter-editie bevestigd.

In de wandelgangen en ook op internet gonst de naam Foo Fighters al enige tijd rond. Niet alleen de geruchten, maar ook de feiten wijzen erop dat de Amerikaanse band in 2015 op Rock Werchter staat. Een bron die het vertrouwen in het verleden meermaals heeft verdiend, weet het ons nu ook daadwerkelijk te bevestigen.

Ook weet onze informant te melden dat Rock Werchter gaat verjongen. Dat zullen we meteen terug gaan zien in het programma. Daarmee kun je zelf invullen welke klappers je in elk geval niet hoeft te verwachten…

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Rock Werchter 2015. Bekijk hier al het Rock Werchter nieuws. Klik hier voor het Rock Werchter programma 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen