Advertisement

‘Scorpions headliner op Graspop 2015’

Graspop Metal Meeting Logo

Volgens het Belgische dagblad Het Nieuwsblad is Scorpions één van de headliners van Graspop Metal Meeting. Dit zou de band zelf in een interview met de krant gezegd hebben.

Er wordt al weken hevig gespeculeerd over wie dan toch de hoofdacts van Graspop zouden kunnen zijn. Het heeft even geduurd, maar over één van deze headliners lijkt dan nu eindelijk duidelijkheid te zijn. Volgens Het Nieuwsblad is Scorpions namelijk een hoofdact op Graspop. Dit zou blijken uit een nog niet vrijgegeven interview met de band.

Hoewel de mannen van Scorpions in 2010 hun afscheid aankondigen, besluit de band in 2013 toch verder te gaan. Een samenwerking met MTV: Unplugged levert begin dit jaar de dubbel-cd Athens op. Begin 2015 verschijnt weer een nieuw album. Ook geeft Scorpions op 27 november een optreden in Ahoy. Op 29 november is de band in Paleis 12 in Brussel te zien.

Graspop 2015

Graspop vindt in 2015 voor de 20e keer plaats. Het festival duurt van 19 tot en met 21 juni en zal wederom in Dessel, België gehouden worden. Vorig jaar waren onder meer Avenged Sevenfold, Volbeat en Black Sabbath te bewonderen op het metalfestival.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen