Advertisement

Nils Frahm naar Roskilde 2015

Foto: Wikimedia

Roskilde komt vandaag weer met een nieuwe naam. Componist Nils Frahm zal zijn opwachting maken op het Deense festival in 2015. Dat maakt de organisatie zojuist bekend op zijn website.

De Duitse pianist, componist en producer Nils Frahm staat op Roskilde 2015. Om Nils Frahm naar het festival te krijgen werkt het festival samen met het Bremen theater in Kopenhagen, waar Frahm ook een optreden zal geven. Nils kiest er in het Bremen theater voor om een intieme en minimalistische set neer te zetten, maar de show op Roskilde zal ‘bruisend en explosief’ zijn. Frahm staat erom bekend klassieke en elektronische invloeden te combineren in zijn muziek.

Roskilde 2015

Met de bekendmaking van Nils Frahm staat de teller van aangekondigde namen voor Roskilde op 31. Naast Frahm en eerder onthulde namen als Muse, Pharrel Williams en The War On Drugs zullen nog 138 namen worden toegevoegd aan de line-up van Roskilde 2015. Het festival vindt volgend jaar plaats van 27 juni tot en met 4 juli. De verkoop is reeds begonnen.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen