The Prodigy, Interpol en meer voor Rock am Ring 2015

Rock Am Ring 2015

Rock am Ring heeft weer behoorlijk wat namen gelost. Rock Am Ring vindt van 5 tot en met 7 juni 2015 (een week voor Pinkpop) plaats in Mendig. Er zullen dus zeker veel overlappingen zijn.

Het volledige rijtje nieuwe namen voor het programma van Rock am Ring 2015 bestaat uit The Prodigy, Interpol, Clueso, Hozier, Bad Religion, Tocotronic, Netsky, Modestep, Royal Republic, Clutch, Kadavar, Zebrahead, Antilopen Gang, OK KID, Schmutzki en Slaves.

Eerder werd de komst van Foo Fighters, Die Toten Hosen, Slipknot, Rise Against, Motörhead, Beatsteaks, Kraftklub, In Flames, Frank Turner And The Sleeping Souls, Parkway Drive, Lamb Of God, Donots, Papa Roach, Trailer Park, Asking Alexandria, Skindred, Broilers, Callejon, Turbostaat, Deichkind, Marsimoto, Fritz Kalkbrenner, Enter Shikari, Godsmack, Hollywood Undead, Blues Pills, Body Count Feat. Ice-T, Mighty Oaks, K.I.Z., Prinz Pi, MS MR, Bilderbuch, Feine Sahne Fischfilet en SIRIUSMODESELEKTOR al aangekondigd.