Kylie Minogue, Alt-J en meer voor Melt! Festival

Melt! Festival

Vandaag heeft de organisatie van het Duitse Melt! Festival het eerste blik met namen opengetrokken. Onder meer Alt-J, Kylie Minogue en La Roux komen naar het festival.

Hieronder de volledige lijst met toevoegingen:

Alt-J | Kylie Minogue | London Grammar | Flume | Jon Hopkins | Kwabs| Sven Vath | Giorgio Morodor| Bonobo (DJ-Set) | Clark | Autechre | Nozinja | Dark Sky | Sophie | The Bug | Dorian Concept | Siriusmodeselektor | Alan Fitzpatrick | Cakes da Killa | Cashmere Cat | Chris Liebing | Claptone | David August (live) | Element of Crime | Ellen Allien | Erlend Øye & The Rainbows | Evian Christ | Howling | La Roux | Marek Hemmann | Markus Kavka | Mathias Kaden (live) | Nils Frahm | Nina Kraviz | Rødhåd | Roni Size Reprazent (live) | Seinabo Sey | Shura | Tocotronic | TÜSN | Von Spar | XXXY

Melt! Festival

Melt! vindt plaats op 17, 18 en 19 juli 2015 in Ferropolis, Duitsland. Ieder jaar zorgt Melt voor een uniek festival, waarin elektronische muziek de boventoon voert. Met een indrukwekkend festivalterrein en de mogelijkheid om 24 uur per dag te feesten is het de ideale plek voor de doorgewinterde festivalganger die niet vies is van een feestje. De volgende acts voor het Melt! Festival worden op korte termijn gepresenteerd. Het festival wordt dit jaar van 18 tot en met 20 juli gehouden in het Duitse Ferropolis. Tickets zijn voor 136 euro verkrijgbaar via deze link.

Melt! Trein

Vanuit Keulen vertrekt ieder jaar de Melt! trein. Deze trein biedt al een feestje op weg naar het festival toe. Daarnaast dient de trein als jouw persoonlijke slaapcabine, die letterlijk naast het festivalterrein wordt geparkeerd. Geen gedoe met tentjes en luchtbedden, je hebt een persoonlijke cabine met 5 vrienden. Voor meer info check deze link.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen