Kylie Minogue, Grace Jones en Chic voor British Summer Time 2015

British Summer Time onthult vandaag de line-up van zondag 21 juni. Kylie Minogue zal de dag headlinen. Ook Grace Jones en Chic ft. Nile Rodgers zijn die dag te vinden in Londen.

Eerder werd al bekend dat The Who en Taylor Swift een dag zullen headlinen op British Summer Time. The Who wordt op vrijdag 26 juni bijgestaan door Paul Weller, Kaiser Chiefs en Johnny Marr. Ellie Goulding en John Newman staan samen met Taylor Swift op zaterdag 27 juni.

Kylie Minogue is vorige week tevens aangekondigd voor het Duitse Melt! Festival, dat op 17, 18 en 19 juli plaatsvindt. De Australische popster bracht vorig jaar haar recentste album Kiss Me Once uit, waar ze nu de wereld meer over tourt.

British Summer Time 2015

British Summer Time is de verzamelnaam van een aantal concerten die plaatsvinden in Hyde Park, Londen. Er zijn dan ook alleen dagtickets beschikbaar. Check voor meer informatie de website van British Summer Time.