Lowlands 2015: Chemical Brothers, Ben Howard, Major Lazer en 14 anderen

1368
The Chemical Brothers

Lowlands heeft woord gehouden. Als aangekondigd publiceerde de organisatie zojuist de eerste namen aan voor de aankomende editie. Onder andere The Chemical Brothers, Ben Howard en Major Lazer zijn van de partij. Ook deelde Lowlands details over de start van de kaartverkoop en de ticketprijzen. 

Ook Passenger, Bastille, Caribou, Django Django, Bear’s Den, Jose Gonzalez, Alestorm, Four Tet, Marcel Dettmann, Enter Shikari, MØ, The District, Shovels & Rope en Mighty Oaks reizen deze zomer af naar Biddinghuizen.

Het ligt zeer voor de hand dat ook Pukkelpop spoedig de eerste namen aan zal kondigen. De festivals vinden jaarlijks plaats in hetzelfde weekend.

Lowlands 2015

Lowlands 2015 wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus. De kaartverkoop start op zaterdag 7 februari om 11.00 uur. Een weekendkaart (3 dagen festival + camping + pendelbus) kost € 195,-. Traditiegetrouw zal ook dit jaar het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen de locatie zijn. Vorig jaar voerden Queens Of The Stone Age, Skrillex en Stromae de affiche aan.

Check hier het complete Lowlands Programma 2015. Doe je zegje over alle ontwikkelingen op ons Lowlands Forum.

Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.