Lowlands 2015: Chemical Brothers, Ben Howard, Major Lazer en 14 anderen

The Chemical Brothers

Lowlands heeft woord gehouden. Als aangekondigd publiceerde de organisatie zojuist de eerste namen aan voor de aankomende editie. Onder andere The Chemical Brothers, Ben Howard en Major Lazer zijn van de partij. Ook deelde Lowlands details over de start van de kaartverkoop en de ticketprijzen. 

Ook Passenger, Bastille, Caribou, Django Django, Bear’s Den, Jose Gonzalez, Alestorm, Four Tet, Marcel Dettmann, Enter Shikari, MØ, The District, Shovels & Rope en Mighty Oaks reizen deze zomer af naar Biddinghuizen.

Het ligt zeer voor de hand dat ook Pukkelpop spoedig de eerste namen aan zal kondigen. De festivals vinden jaarlijks plaats in hetzelfde weekend.

Lowlands 2015

Lowlands 2015 wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus. De kaartverkoop start op zaterdag 7 februari om 11.00 uur. Een weekendkaart (3 dagen festival + camping + pendelbus) kost € 195,-. Traditiegetrouw zal ook dit jaar het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen de locatie zijn. Vorig jaar voerden Queens Of The Stone Age, Skrillex en Stromae de affiche aan.

Check hier het complete Lowlands Programma 2015. Doe je zegje over alle ontwikkelingen op ons Lowlands Forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.