Pukkelpop hint naar eerste nieuws voor 2015

Pukkelpop

Normaal gesproken laat de organisatie van Pukkelpop pas rond maart van zich horen. Dit jaar is het festival er een stuk vroeger bij. Het Belgische evenement stuurde namelijk een aantal verdachte tweets de wereld in. Wat kunnen we verwachten?

Pukkelpop laat vandaag op Twitter aan een aantal enthousiaste volgers weten “om de site in de gaten te houden“. Even later sturen de Belgen de volgende tweet naar hun 62.000 volgers:

Nieuwe website

Om het allemaal nog verdachter te maken heeft het festival haar website omgegooid. Normaal gesproken staan de foto’s van de vorige editie te schitteren op de homepagina van de Pukkelpop-site. Nu start op de site een filmpje waarop een aantal bloemen te zien zijn. De clip bevat geen geluid of tekst en begint steeds weer opnieuw.

Wat kunnen we verwachten?

Het is dus tijd voor nieuws. Maar wat? De eerste acts? De laatste jaren liet het festival de eerste lichting namen pas los in maart of zelfs april. Januari zou daarom opvallend vroeg zijn. Heb jij een idee wat we dit weekend kunnen verwachten van Pukkelpop? Laat van je horen op ons forum.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen