Sónar 2015: Duran Duran, Róisín Murphy, Hot Chip en veel meer

Duran Duran

Sónar Festival vindt dit jaar tegelijkertijd plaats met Best Kept Secret. Terwijl we met smart wachten op de eerste BKS namen, dropt het dance georiënteerde festival uit Barcelona vanmorgen haar eerste namen. En dan zijn zeer zeker niet de minsten. Wie plakt er een dagje Hilvarenbeek aan vast?

Skrillex, Duran Duran, FKA twigs, Flying Lotus, Arca & Jesse Kanda, Jamie xx, Róisín Murphy, Die Antwoord, FKA twigs, Arca & Jesse Kanda, Laurent Garnier, Jamie xx, Maya Jane Coles, Siriusmodeselektor, The 2 Bears, Roman Flügel, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Henrik Schwarz, Mika Vainio, Powell, The Bug, Randomer, KTL, Voices From The Lake, Russell Haswell, LCC, Klara Lewis, Cashmere Cat, Redinho, Yung Lean & Sad Boys, Headbirds, Meneo, Desert en STA zijn allen aangekondigd.

Sónar Barcelona 2015 programmeert in totaal meer dan 130 acts. Eerder kondigde de organisatie al The Chemical Brothers aan, die hun nieuwe show komen opvoeren. Ook Autechre, Kiasmos, Kindness, Fat Freddy’s Drop, Vessel, Daniel Avery, Ten Walls, Sophie, PXXR GVNG, Holly Herndon, Lee Gamble em Kate Tempest zijn van de partij.

Het festival vindt plaats in Barcelona op 18, 19 en 20 juni. De SonarPass is hier verkrijgbaar voor € 180,-.