Advertisement

Eerste bekendmaking van line-up Dimensions Festival

Dimensions Festival

Het Dimensions Festival heeft de eerste namen bekendgemaakt die tijdens de 2015 editie zullen optreden. Onder andere Moodymann, Mount Kimbie, Ben Klock, Surgeon, Ben UFO, Pearson Sound, Pangaea, Motor City Drum Ensemble, John Talabot en Rodhad worden aan het einde van de zomer ingevlogen naar de Kroatische kust.

Dimensions Festival mengt zich in de niche laag van de genres house, techno, jazz, funk, soul en drum & bass. Het negentiende-eeuwse fort in Pula, een doolhof van ruimtes en gangen, wordt daarvoor uitgerust met eersteklas geluidsinstallaties. Ook Truncate, Anthony Parasole, Osunlade, Daniel Avery, Delano Smith, Horse Meat Disco, Paranoid London en DJ Deep maken deel uit van de line-up die in de komende maanden nog verder wordt aangevuld.

Woensdag 26 augustus is het openingsconcert van Dimensions Festival, 27 augustus tot en met 30 augustus zijn de reguliere festivaldagen. Prijs van een entreeticket voor het festival bedraagt €175, de camping kost €70. Tickets voor Dimensions Festival zijn vanaf 6 februari te koop via dimensionsfestival.nl.

Bekijk de highlights van Dimensions Festival 2014 hier: