Advertisement

Eerste namen en ticketinfo voor Pitch 2015

Pitch Festival Ingang

De organisatie van Pitch laat van zich horen: de eerste drie namen zijn bekend gemaakt. Daarnaast is er ook nieuws over de opzet van het festival en de kaartverkoop.

James Holden, Jungle en Evian Christ zullen te bewonderen zijn op Pitch 2015. De organisatie van het Amsterdame festival maakte verder bekend de drukte van he afgelopen jaar aan te pakken: Pitch wordt kleinschaliger en de tickets goedkoper. Of zoals de organisate het zelf verwoordt in haar nieuwsbrief:

“PITCH gaat dit jaar terug naar de sweet spot, waar publiek, ruimte, programma en horeca op volle kracht in evenwicht zijn. Minder bezoekers, meer bewegingsvrijheid. Minder kans op regen ook, want de geliefde Westertent keert terug als hoofdpodium. En wat dacht je van een betere deal? Tickets worden goedkoper: voor deze editie kosten dagkaarten €45 en passepartouts €80 (exclusief servicekosten). Win-win-win!”

Pitch vindt plaats op 3 & 4 juli 2015. Vorig jaar stonden o.a. Massive Attack, Moderat en Caribou op Pitch. Op de website van het festival is op dit moment nog geen informatie te vinden over de editie van 2015, maar dit zal ongetwijfeld binnenkort veranderen. De voorverkoop start in ieder geval aanstaande dinsdag om 10:00 uur al.