Faithless naar BigCityBeats 2015

Faithless komt naar het Duitse festival BigCityBeats in 2015. Het is de eerste concrete tourdatum die Faithless aankondigt na het bekendmaken van hun reünie.

Twee dagen geleden liet Faithless weten in de zomer van 2015 na vier jaar weer bij elkaar te komen. In het eerste geval leek dat in Londen te gebeuren, maar de aankondiging van vandaag leert ons dat er een heuse ‘Faithless 2.0 Tour’ gaat volgen. De eerste show daarvan is op het Duitse BigCityBeats.

Met de bevestiging van BigCityBeats en de sterke geruchten rondom SonneMondSterne, is het niet uitgesloten dat Faithless meer festivals toevoegt aan de reünietour.

BigCityBeats 2015

BigCityBeats World Club Dome is een jaarlijks festival voor elektronische muziek. Het wordt gehouden op 4, 5 en 6 juni 2015 in de Duitse stad Frankfurt. Naast Faithless staan ook onder andere Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike en Blaterjaxx op het programma. Check voor meer informatie de site van BigCityBeats.