Keane, Faithless (dj set) en meer naar Live on the Beach

Keane 2019

Live on the Beach festival presenteert onder andere Keane, Faithless (dj set) en Rondé voor de 2019 editie. Het festival vindt begin september plaats op het strand van Scheveningen.

De organisatie van Live on the Beach maakt de line-up van het festival bekend via sociale media. Naast Keane staan ook Rondé en Van Dik Hout op het affiche. Een overzicht van alle artiesten vind je hieronder:

  • Keane
  • Faithless (Maxi Jazz dj set)
  • Rondé
  • Van Dik Hout
  • Suzan & Freek
  • Pat Smith

Naast Live on the Beach in Keane ook te zien op Hello Festival 2019. Hierdoor zijn ze waarschijnlijk niet terug te vinden op andere Nederlandse affiches.

Keane

Keane-Publicity-shot-1024x717

De Engelse rockband werd opgericht in 1995. Met het debuutalbum Hopes and Fears uit 2004 kreeg de groep internationale bekendheid. Vanaf dat moment ging het snel voor Keane. In 2005 won de band meerdere awards, waaronder de ‘2005 Brit Award’. Een jaar later, in 2006, brachten de heren hun tweede langspeler uit, genaamd Under the Iron Sea. Ook deze plaat ging als een speer en hij eindigde op de vierde plek in de Billboard 200. Wereldwijd zijn is de plaat meer dan 10 miljoen keer verkocht.

Naast de concerttours was Keane ook veel te zien op festivals. De Britten hebben onder andere op Pukkelpop, NorthSide en Indian Summer gespeeld. In het najaar van 2013 kondigde de formatie een pauze aan, maar inmiddels is bekend dat de band weer op tournee gaat. Zo staat de band in 2019 op onder andere Hello festival, 4ever Valencia en Cornbury festival.

Live on the Beach 2019

Live on the Beach vindt op 7 september op het strand van Scheveningen. In 2019 wordt het festival voor de vijfde keer georganiseerd en staan onder andere Keane, Faithless (dj set) en Rondé op het podium.

In het verleden stonden onder andere Anouk, Golden Earring en Doe Maar op het Scheveningse podium. Meer informatie over het festival zoals ticketprijzen vind je hier.