Interpol, Kodaline en 20 meer naar Lowlands 2015

Interpol Live Paul 2011

De organisatie van Lowlands kondigt 22 nieuwe namen aan. Onder andere Interpol, Kodaline en Tame Impala zijn van de partij.

Alle nieuwe toevoegingen: Interpol, Tame Impala, Kodaline, SBTRKT, Years & Years, Twenty One Pilots, Roots Manuva, het Concertgebouworkest, Hudson Mohawke (live), Todd Terje & Olson Band, Benjamin Clementine, Courtney Barnett, Max Cooper presents Emergence, Jack Garratt, Curtis Harding, Skinny Lister, Ought, Viet Cong, POND, JP Cooper, The Bohicas en While She Sleeps.

Check hieronder de poster.

Nieuwe namen Lowlands 2015

 

Lowlands 2015

Lowlands 2015 wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus. De kaartverkoop is reeds gestart. Een weekendkaart (3 dagen festival + camping + pendelbus) kost € 195,-. Traditiegetrouw zal ook dit jaar het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen de locatie zijn.

Check hier het complete Lowlands Programma 2015. Doe je zegje over alle ontwikkelingen op onsLowlands Forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.