Advertisement

Linkin Park vlak na Pukkelpop in Europa

linkin park

De Amerikaanse band Linkin Park heeft laten weten komende zomer in Europa te zullen touren. De eerste twee bekendgemaakte optredens vinden in de week na o.a. Pukkelpop plaats.

De rockband staat ter ere van hun zesde studioalbum The Hunting Party op 29 augustus 2015 in de Russische hoofdstad Moskou. Twee dagen later, op 31 augustus, neemt Linkin Park ‘The Hunting Party Tour’ mee naar de Finse stad Jamsa. Het is nog niet bekend of de tour wordt uitgebreid met andere Europese data. Wel lekte ticketsite Eventim eerder een optreden in Duitsland in het weekend vóór Pukkelpop en Lowlands. Wie Linkin Park voor geen geld wil missen kan zich inschrijven voor de pre-sale voor de gigs in Moskou en Jamsa.

Pukkelpop 2015
Eén week vóór de bevestigde optredens van Linkin Park in Europa vindt het Belgische festival Pukkelpop plaats in Hasselt. De band is al lange tijd één van de geruchten voor het festival en verscheen op menig Pukkelpop-wishlist. Begin maart zullen we hoogstwaarschijnlijk te weten komen of de Amerikaanse rockers Pukkelpop 2015 headlinen. Tot die tijd kan je meediscussiëren op ons forum.

Lowlands & Sziget 2015
Niet alleen Pukkelpop zou in de race kunnen zijn voor de band. Ook de festivals Lowlands en Sziget vinden rond de reeds bekendgemaakte datums plaats. Beide festivals missen nog headliners op hun affiche.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen