Kansen voor Linkin Park op Pukkelpop en Lowlands 2015 vergroot

Linkin Park

Een aantal oplettende fans wisten op de ticketwebsite Eventim een nog niet aangekondigd optreden van Linkin Park in Duitsland te vinden. Deze gig vindt plaats in het weekend vóór Pukkelpop en Lowlands.

Linkin Park heeft afgelopen juni haar zesde studioalbum ‘The Hunting Party’ afgeleverd. Momenteel tourt de band ter ere van deze nieuwe plaat over de hele wereld. Linkin Park is weliswaar nog lang niet uitgetourd; een aantal oplettende fans wisten op ticketsite Eventim te vinden dat de rockgroep op 14 augustus 2015 in Duitsland staat. Laat dit nu net in het weekend van Rock ’n Heim zijn. Dat de mannen het goed doen in Duitsland moge zeker zijn. Van de komende tien shows in Duitsland is er nog maar één niet uitverkocht. Een festivaloptreden op Rock ’n Heim zou dan ook niet gek zijn.

Zie hieronder de screenshot gemaakt door een fan van de band. Inmiddels zijn de tourdata voor 2015 van de website afgehaald.

Linkin park eventim

Dankzij dit gelekte optreden stijgen ook de kansen voor Pukkelpop en Lowlands, omdat deze festivals een weekend later plaatsvinden. Pukkelpop en Lowlands hebben weliswaar beide nog geen namen bekend gemaakt voor de komende editie. Hou hier al het Pukkelpop nieuws en Lowlands nieuws in de gaten. Klik hier voor het Pukkelpop programma 2015 en Lowlands programma 2015.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen