OpenAir St. Gallen strikt o.a. Noel Gallagher

poster 2015 open air st gallen

OpenAir St. Gallen breidt de poster uit met nieuwe namen. Noel Gallagher, Royal Blood, Kate Tempest, Kwabs, The Districts, Hoffmaestro,  AnnenMayKantereit, The Glitch Mob, YES IM VERY TIRED NOW, Stress, The Mirror Trap zijn toegevoegd aan de line-up van het Zwitserse festival.

Eerder werden onder andere The Chemical Brothers, Placebo, en Paolo Nutini al aangekondigd voor OpenAir St. Gallen 2015.

OpenAir St. Gallen 2015

OpenAir St. Gallen vindt in 2015 plaats van 25 tot en met 28 juni, hetzelfde weekend als Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Bovenstaande namen zijn daarom allen kanshebber voor de festivals. Enkele zijn zelfs al voor de festivals bevestigd. De ticketverkoop voor OpenAir St.Gallen 2015 is al begonnen. Er zijn nog maar enkele 3-dagen kaarten (172 euro) en zondagkaarten (80 euro) beschikbaar. Voordat je kaarten kunt kopen, dien je je te registreren.

OpenAir St Gallen is net als Best Kept Secret een ‘cashfree’ festival. Je betaalt je eten en drinken met een chip in je festivalbandje. Deze dien je van te voren uiteraard wel van saldo te voorzien. Het festival bestaat al sinds 1977. Vanaf dat moment vond – steeds in het laatste weekend van juni – jaarlijks een editie plaats.