Advertisement

Video: Fink op Lowlands 2014

Fink
Fink

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Fink op Lowlands 2014.

Alhoewel het nog maart is, is het festivalseizoen eigenlijk al begonnen. Dit weekend is namelijk Where The Wild Things Are! Morgen schotelen we je een verslag voor, maar thuisblijvers kunnen ook vandaag al meegenieten. Check deze heerlijke video van Where The Wild Things Are artiest Fink! De Britse band staat vanavond in een uitverkocht 013 en de dag erna in een uitverkocht Tivoli. Ook staat de band op het affiche van Rock Werchter dit jaar.

Fink

De voormalige dj gaat de laatste tijd door het leven als singer-songwriter. Afgelopen jaar stond hij zondag om 11.30 uur ’s morgens in een bomvolle Bravo op Lowlands. Wat volgde was een prachtig optreden. Ga er deze zondag dus lekker voor zitten en geniet het komende uur van Fink.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!

%CODE1%