Curtis Harding, Fink en meer naar Haldern Pop 2018

Curtis Harding
Curtis Harding, @Kamiel Scholten Fotografie

De eerste namen voor Haldern Pop 2018 zijn bekend! Net over de Duitse grens kun je gaan genieten van optredens van onder andere Curtis Harding en Fink.

Dit zijn niet de enige namen die de organisatie bekendmaakte. Ook Sleaford Mods, Protomartyr, Fabrizio Cammarata, Astronautalis, Kettcar en Seun Kuti staan op het programma. Haldern Pop vindt plaats van 9 tot en met 11 augustus, precies één week voor Lowlands en Pukkelpop. De kans dat we een deel van deze acts op deze festivals terugzien is daarom ook aannemelijk.

Curtis Harding

Curtis Harding begon zijn carrière als achtergrondzanger bij Cee-Lo Green. In 2011 ruilt hij het bestaan als achtergrondzanger in en start hij zijn eigen band. Samen met The Black Lips-frontman Cole Alexander richt hij de band Night Sun op. In 2014 levert de Amerikaanse soulzanger zijn eerste album Soul Power af. Het debuut wordt lovend ontvangen. In 2017 brengt Harding zijn tweede album uit genaamd Face Your Fear.

Haldern Pop Festival 2018

In 2018 is het alweer de 35ste keer dat op het Duitse Haldern Pop kunt genieten. Dit jaar vindt het festival plaats van 9 tot en met 11 augustus in Rees-Haldern, vlakbij Nijmegen. Vorig jaar stonden onder andere Bear’s Den, A Blaze of Feather, Lisa Hannigan en Benjamin Clementine op de affiche. Voor €125,- ben je er dit jaar al het hele weekend bij. Voor tickets en meer informatie ga je naar de website van het festival.

Haldern Pop Festival Logo

Haldern Pop Festival 2023

Locatie
Duitsland
Rees-Haldern, Duitsland
Datum 3-5 augustus 2023
Line-up
Tom Odell
Die Nerven
Tickets Niet meer beschikbaar.