Advertisement

Video: Oscar and The Wolf in Ancienne Belgique

Oscar and the Wolf YouTube
Oscar and the Wolf YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Oscar and The Wolf in Ancienne Belgique.

Tijdens het nagenieten van ons avontuur op Where The Wild Things Are afgelopen weekend, denken we vaak terug aan Oscar and The Wolf. De Belgische helden openden het festival op geniale wijze. Gelukkig zijn ze komende zomer ook nog te bewonderen op onder andere Pinkpop, Rock Werchter en Les Ardentes. Hoog tijd voor een heerlijke concertregistratie dus!

Oscar and The Wolf

Oscar and The Wolf, de artiestennaam van Max Colombie, is dé Belgische muzieksensatie van het jaar. Je komt hem dan ook regelmatig tegen in onze Spotify playlist ‘De redactie draait..’. Het fijne debuutalbum Entity is ook live een must-hear. Zowel op festivals als in zalen weet de Vlaming iedereen om zijn vinger te winden. Dat het dus goed gaat met Oscar and The Wolf is geen wonder. Max zwiert en zwaait op het podium en zijn meeslepende stem brengt je zo een uur verder.

Festivalconcerten

Wil je nog meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!

%CODE1%