British Summer Time 2015 strikt Mika en meer

years & years
years & years

Het Britse festival British Summer Time heeft de line-up voor 2015 uitgebreid. Op zondag 21 juni staat onder andere Mika in Hyde Park.

De zanger van de hits ‘Grace Kelly’ en ‘Lollipop’ zal die dag het podium delen met BBC ‘Sound of the Year’ winnaar Years & Years, de Britse singer-songwriter Foxes, zanger Bright Light Bright Light (ook wel Rod Thomas genoemd) en het duo Ekkah.

Daarnaast maakt de organisatie bekend dat het label Sunday Best haar 20-jarige bestaan zal vieren met een podium genaamd The Summer Stage. Onder andere Rob Da Bank, Mylo (DJ Set) en The Correspondents komen de verjaardag van het label vieren.

Alsof dat nog niet genoeg is, zal Pride in London The Carnival Stage overnemen met onder andere de winnaar van Pride’s Got Talent. De verdere line-up zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Deze namen voegen zich bij headliner Kylie Minogue, Grace Jones en Chic feat. Nile Rodgers, de eerder bekendgemaakte acts voor zondag 21 juni.

British Summer Time 2015

British Summer Time duurt van 18 juni t/m 27 juni en vindt plaats in Hyde Park, Londen. De weekenden staan in het teken van de grote muzikale acts en doordeweeks is er plaats voor film, sport en literatuur. Andere headliners zijn dit jaar The Strokes, Blur, Kylie Minogue, The Who en Taylor Swift, deze laatste is uitverkocht. De ticketprijzen voor de verschillende headliners lopen uiteen van € 82,- voor The Strokes tot € 103,- voor Blur. Er zijn alleen dagkaarten beschikbaar. Voor meer info over tickets en de rest van de line-up check de site.