Live: Paaspop 2015

1192
Paaspop

Joehoe, het is weer Paaspop! Op 3, 4 en 5 april 2015 wordt het festivalseizoen wederom geopend in Schijndel. Ondere andere The Kooks, Rudimental en dEUS staan op het programma, maar daarnaast is nog veel meer te doen!

Festileaks is erbij en doet het hele weekend live verslag.

Liveblog

Festivalrapporten

Dit jaar doet Festileaks op een speciale manier verslag van festivals. We gaan menig festival in Europa af en geven iedere keer een rapport. Welk rapportcijfer scoort het festival op de categorie Eten & Drinken? Hoe is het Sanitair? Aan het eind van het festivalseizoen weten we wat op iedere categorie de beste festivals zijn!

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.