Muse met drones naar Rock Werchter en Pinkpop

muse

Muse staat er om bekend dat ze technische hoogstandjes gebruiken in hun liveshows. Tijdens de aankomende tour is de band van plan om drones te gebruiken. Mogelijk zien we de onbemande vliegtuigjes dus ook terug op Rock Werchter en Pinkpop.

Frontman Matthew Bellamy vertelt aan de Amerikaanse radiozender Alt 98.7 dat ze graag moderne technologie in de liveshows gebruiken:

“Dat gaat van de meest moderne videoschermen tot lichtshows en lasers. Drones zijn een interessant fenomeen om in een liveshow te verwerken. Daarom willen we dat proberen, al zullen we wel nog op veiligheidsproblemen botsen,”

De tournee van Muse is ter promotie van het op 8 juni te verschijnen album Drones en komt onder andere langs Rock Werchter en Pinkpop. Over het nieuwe album vertelt Bellamy dat het zwaarder zal klinken dan de vorige albums. Bellamy:

“We zijn terug naar de klassieke rock gegaan, met drum, bas en gitaar als basis.”

Het volledige interview met Matthew Bellamy

Rock Werchter 2015

Wil je meteen zien of beluisteren wat je te wachten staat op Rock Werchter 2015? Check dan onze Rock Werchter playlist op YouTube of Spotify.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar, de dag waarop Muse headliner is. Deze kosten €95,- per stuk. Check hier alle informatie rondom Pinkpop 2015

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen