Rock Werchter opent Ticket Exchange Desk

Foto: Marcel van Leeuwen

Rock Werchter-fans die geen tickets voor het Vlaamse festival hebben weten te bemachtigen, krijgen een tweede kans. Het festival opent namelijk een ticket exchange desk.

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om naar Werchter af te reizen of heb je gewoon te veel kaarten gekocht, dan kun je nu een formulier invullen op de site van de Belgische Ticketmaster en krijg je zo spoedig mogelijk je geld terug. Deze tickets gaan daarna weer in verkoop.

Deze actie geldt (nog) niet voor de Werchter-vrijdag. Daar zijn namelijk nog steeds kaarten voor verkrijgbaar. Voor meer info over de regels en richtlijnen, check de website.

Rock Werchter 2015

Wil je niet alleen lezen over de aankondigingen van nieuwe artiesten, maar meteen zien of beluisteren wat je te wachten staat op Rock Werchter 2015? Check dan onze Rock Werchter playlist op YouTube of Spotify.

Rock Werchter 2015 vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

 

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen