Maandag nieuwe namen Pukkelpop 2015

Pukkelpop 2015

Op Twitter heeft Pukkelpop zojuist bekend gemaakt dat het maandag om 10.00 uur met nieuwe namen komt. Deze namen worden aangekondigd via een livestream op de site van het Vlaamse festival.

De nieuwe namen die Pukkelpop maandag bekend maakt, vormen het derde pakket met namen. Tijdens de eerste bekendmaking werden onder andere Linkin Park, Bastille en Major Lazer aangekondigd. The Gaslight Anthem en Paolo Nutini hoorden bij de tweede lading namen van het festival.

Voorpret

Kun je nu al niet wachten tot Pukkelpop in augustus van start gaat? Wij hebben voor jou een playlist samen gesteld op Spotify én Youtube, waarmee de Pukkelpop-voorpret alsvast kan beginnen

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

De donderdag (o.a. Linkin Park) van Pukkelpop is al uitverkocht. Wil je er toch bij zijn kun je dat doen door een combiticket te kopen voor € 199,-. Voor de vrijdag en zaterdag zijn er nog wel dagtickets beschikbaar, deze kunnen worden gekocht voor € 95,-.

 

 

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen