Blokkenschema PITCH 2015 bekend

806

Met nog maar 29 dagen te gaan tot de start van het Amsterdamse festival, maakt PITCH 2015 vandaag het blokkenschema bekend. Het plannen én klagen kan beginnen!

Met de volledige line-up plus het tijdschema, kan het voorbeschouwen beginnen:

Vrijdag 3 juli

Op de eerste dag van het festival zien we al dat we heel wat keuzes moeten maken. Wordt het bijvoorbeeld Hot Chip of James Holden Live? Besluiten we Simian Mobile Disco helemaal uit te kijken of pakken we ook een deel van de set van Kaytranada mee? Rond 21:30 wordt het ons helemaal moeilijk gemaakt: Flume, Cinnaman én Evian Christ staan tegelijkertijd op het podium. Zou het Flume lukken om na Lowlands 2014, weer een legendarische set te geven op PITCH 2015?

Zaterdag 4 juli

Op de tweede en laatste festivaldag valt één blok in het bijzonder op. Om 18.00 staat op het Kaap podium een blok gereserveerd voor een Special Guest. Dat levert meteen een dilemma: kijken we de set af van Jamie XX, bezoeken we het optreden van Gold Panda of wint onze nieuwsgierigheid en gaan we ontdekken wie de Special Guest is? Helaas is het na dit dilemma niet veel makkelijker. Jungle, Radio Noet Noet en Ten Walls staan ook gelijktijdig op te treden. Lukt het Radio Noet Noet om net zo’n groot feest te bouwen als op Where The Wild Things Are 2014?

PITCH 2015

Het Amsterdamse PITCH Festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli op Cultuurpark Westergasfabriek. De kaartverkoop voor de alweer vijfde editie van het festival is reeds van start gegaan. Dagkaarten zijn te koop voor €45,- en passepartouts zijn aan te schaffen voor €80,-. Check de website voor meer informatie.