Faith No More en Royal Blood vervangers op Rock Werchter 2015

faith no more

Aanstaande donderdag zullen Faith No More en Royal Blood een show geven op Rock Werchter ter vervanging van de Foo Fighters. Dat maaakt de organisatie zojuist bekend op de website. 

En dan breekt Dave Grohl een been tijdens een show in Zweden. Met de annulering van het optreden van Foo Fighters op Rock Werchter op donderdag 25 juni tot gevolg… Het was een bewogen week ten huize Rock Werchter. Er is hard gewerkt. Er is veel gebeld en druk gemaild met als doel: het festivalpubliek een geweldig alternatief voor Foo Fighters aanbieden.  (Lees in dit verband zeker ook onze wikihow  “Headliner zegt af. Wat nu?“)

Rock Werchter gaat voor een dubbele portie rock en voegt zowel Royal Blood als Faith No More aan het donderdagprogramma toe. Faith No More stond hoog op het verlanglijstje van de festivalgangers. De festivalorganisatie is blij ze in extremis aan de line-up van Rock Werchter 2015 te kunnen toevoegen. Royal Blood dubbelt dit jaar. Vorig jaar stond het duo in de vroege namiddag geprogrammeerd in The Barn. Het was een bijzonder indrukwekkende passage, meteen goed voor hun grote doorbraak. In februari kreeg Royal Blood, uit de handen van Jimmy Page, de BRIT Award voor beste Britse Band overhandigd. Faut le faire!

Redenen genoeg om hen niet één maar twee keer een stek op de Main Stage van Rock Werchter te geven. Dit jaar te zien en te horen op donderdag én zaterdag.  Het nieuwe uurschema van Rock Werchter 2015 is nu beschikbaar!

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen