Foo Fighters met eigen catwalk naar Pinkpop 2015

Foo Fighters Live Dave 2011

Foo Fighters sluit deze zondag Pinkpop 2015 af. De Amerikaanse rockers zullen het optreden aankleden met een grote catwalk. Deze staat er al vanaf vrijdag en zal er dus het hele weekend blijven staan.

Dat vertelt ‘Mister Pinkpop’ Jan Smeets aan L1 Limburg in het programma Avondgasten.

Afgelopen zondag stonden de Foo’s al met de catwalk op Rock Am Ring. Reden genoeg voor Jan Smeets om een bezoekje aan het Duitse festival te brengen en te onderzoeken hoe Pinkpop de catwalk kan inpassen. Volgens Smeets lukt dat dus het beste door deze er al vanaf vrijdag neer te zetten. Of artiesten als Robbie Williams en Muse hier ook gebruik van gaan maken, is niet bekend.

Rolling Stones

Het is niet de eerste keer dat er een catwalk op Pinkpop staat. Vorig jaar nog waren het Metallica en de Rolling Stones waar aanpassingen aan het podium voor werden gedaan. In 2011 had ook Coldplay plannen om een looppodium mee te nemen, maar dat werd uiteindelijk tegengehouden.

Pinkpop 2015

Nog een paar dagen en dan is weer tijd voor het grootste muziekfestival van Nederland. Pinkpop 2015 vindt zoals gebruikelijk plaats op Megaland in Landgraaf. Er zijn enkel nog tickets beschikbaar voor de vrijdag, de dag waarop Muse de headliner is. Deze kosten 95 euro en vind je hier.

Ga jij naar Pinkpop en wil je alvast voorgenieten? Luister dan naar onze Pinkpop-playlist op Spotify. Hier vind je ook afspeellijsten van Pinkpop-headliners Muse, Robbie Williams en Foo Fighters.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen