Rock am Ring 2015: livestream en uitzendschema

Foo Fighters Group Live 2012

Het muzikale geweld van het uitverkochte Rock am Ring barst aanstaande vrijdag los. Tevergeefs geen kaartje kunnen bemachtigen? Dankzij de moderne technologie kun je alsnog aan je portie stevige gitaren en drums komen.

Zo kun je vrijdag via onderstaande player onder andere Fritz Kalkbrenner, Clueso en Bad Religion zien. Zaterdag zijn Kraftklub, Slash en Interpol te bewonderen. Tot slot kun je ook voor zondag uitzendingen verwachten van Foo Fighters, Beatsteaks, Papa Roach en Slipknot. In de komende dagen zal er meer bekend worden gemaakt omtrent andere optredens. Check het schema hieronder.

Livestream via DasDing.de

Tijdschema

Zondag 7 juni 

14:55 Eagles of Death Metal  SWR3 Livestream  LIVE
15:25 Godsmack  SWR3 Livestream  LIVE
16:10 Frank Turner  SWR3 Livestream  LIVE
17:10 Papa Roach  SWR3 Livestream
18:55 Parkway Drive  EinsPlus  LIVE
19:15 Beatsteaks  EinsPlus  LIVE
20:45 In Flames  SWR3 Livestream  LIVE
21:30 Foo Fighters  EinsPlus  LIVE
00:00 Slipknot  EinsPlus  LIVE
01:30 Marilyn Manson  EinsPlus

Rock Am Ring 2015

Na dertig jaar vindt Rock am Ring niet langer plaats op de idyllische Nürburgring. Ondanks de niet langer toepasselijke naam, mag het festival zich één van de populairste buitenlandse festivals noemen. Redenen voor de populariteit zijn de prijzen, de vakantiebeleving en het affiche. Zo kun je dit jaar onder andere Foo Fighters, Die Toten Hosen, Slipknot en The Prodigy bezichtigen op het festival te Mendig. Als je een ticket hebt natuurlijk…