Advertisement

Video: Muse op BBC Radio 1’s Big Weekend 2015

Muse Youtube
Muse Youtube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Muse op BBC Radio 1’s Big Weekend 2015′.

Jaja, Pinkpoppers: het is bijna zo ver. Nog maar vijf dagen totdat Pinkpop losbarst! Met deze warme dagen kunnen wij niet wachten tot we in Landgraaf staan. Op de eerste festivaldag rockt Muse het podium als headliner van de vrijdag. Daarom plaatsten we afgelopen week nog een heerlijke voorbeschouwing. Maar Pinkpop is niet het enige festival waar de band staat. Zo kunnen mensen met een ticket voor Rock Werchter ook hun hart ophalen met deze video.

Afgelopen vrijdag kwam het nieuwe album Drones uit, dus wordt het smullen om dat materiaal live op de weides te horen. Omdat beeld meer dan woorden zegt, kun je direct hieronder een recent festivalconcert bekijken zodat jij je optimaal voor kunt bereiden.

Onderaan dit artikel is ook de setlist te zien die Muse op Rockavaria dit jaar speelde. Krijg je nog meer zin in Pinkpop? Lees dan ook onze voorbeschouwingen van de Foo Fighters en Robbie Williams of bekijk onze Pinkpop programma pagina van 2015. Kun je er helaas niet bij zijn komend weekend, kijk dan op onze Instagram, want wij doen live verslag.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%