Voorbeschouwing: Robbie Williams op Pinkpop 2015

robbie williams

Op 25 maart dit jaar trapte Robbie Williams de Let Me Entertain You Tour af in Madrid. Voor hij onder andere Sziget en TW Classic aan doet, komt Robbie eerst nog naar Pinkpop. Wat kunnen we verwachten van de headliner van de zaterdag?

https://www.youtube.com/watch?v=kRIHjZTg_lk

Zo sloot Robbie Williams 16 jaar geleden zijn tot nu toe enige optreden op Pinkpop af. Sindsdien is er veel gebeurd. Zo bracht de ex-zanger van Take That onder andere ‘Rock DJ’ (2000) en ‘Feel’ (2002) kort hierna uit. Daar bleef het niet bij, want Robbie Williams bleef relevant door ook hits als ‘Bodies’ (2009) en ‘Candy’ (2012) uit te brengen.

Wat gaat er gespeeld worden?

De Let Me Entertain You Tour telt ondertussen al een aardig aantal shows. De set van Robbie Williams op Pinkpop 2015 duurt ongeveer een uur en een kwartier. Naar de statistieken van de eerdere show van de Let Me Entertain You Tour leert ons dat daarin een hele hoop voorbij kan komen.

De show zal hoogstwaarschijnlijk beginnen met ‘Let Me Entertain You’. Vervolgens zullen in de set vrijwel alle hits voorbij komen. Maar bij de hits blijft het niet. Robbie Williams speelt tijdens deze tour regelmatig een cover. Het kan dus zo maar gebeuren dat we op Pinkpop R. Kelly’s ‘Ignition’ of Queen’s ‘Bohemian Rhapsody voorbij horen komen. De set wordt afgesloten door de hit waar Robbie Williams mee door brak: ‘Angels.’

Voorbereiden

Jezelf voorbereiden op het concert van Robbie Williams kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld het concert dat Robbie Williams in 2013 in Amsterdam gaf terug kijken op Youtube. Ook hebben wij een playlist gemaakt op Spotify met de nummers die Robbie Williams waarschijnlijk op Pinkpop zal spelen.

Wil je jezelf niet alleen op Robbie Williams, maar op heel Pinkpop 2015 voorbereiden? Dat kan! Check dan hier onze Spotify-playlist van Pinkpop 2015.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag met Muse beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws , geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen