Advertisement

Video: Placebo op Sziget 2014

Placebo YouTube
Placebo YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Placebo op Sziget 2014’.

De derde en laatste dag van Pinkpop is aangebroken. Het luchtbed ligt niet zo lekker meer, de benen worden steeds moeier en de dixxies zijn niet meer te harden. Maar, dat mag menig festivalbezoeker niet weerhouden om er nog één dag voor te gaan. Nog één Pinkpopdag staat er op het programma. De dag die zal eindigen met de speech van Jan Smeets, vuurwerk, ‘All You Need Is Love’ van de Beatles en vreugdevuurtjes die eigenlijk verboden zijn. Zover is het gelukkig nog niet. Pinkpop is nog in volle gang en Festileaks plaatst live updates via Instagram.

De bezoekers van vandaag hebben een druk dagje voor de boeg met onder andere Counting Crows, De Jeugd van Tegenwoordig, One Republic, Oscar And The Wolf, Typhoon, Rise Against, Kovacs en Pharrel Williams op het programma. Voordat headliner Pharrell afsluit is het nog de beurt aan Placebo. Zij sluiten vlak voor Koning Hitjes de 3FM Stage af. Zie hieronder het volledige optreden van hen op Sziget vorig jaar.

Placebo is vorige maand pas bekend gemaakt als vervanger van Sam Smith die het festival af zei vanwege stemproblemen. Het laatste album van de band Loud Like Love kwam in 2013 uit. De band heeft morgen nog een exclusief optreden in TivoliVredenburg. Je mag van geluk spreken als je een ticket hebt, want het is hartstikke uitverkocht.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%