Advertisement

Nagenieten met volledige concerten van Rock Werchter 2015

rock werchter publiek

Drie dagen geleden stond jij nog met je biertje op de Werchterse weide. Inmiddels is het uitkateren begonnen. Festileaks zou Festileaks niet zijn als we je door deze zware week heen proberen te slepen. Daarom presenteren wij: Het Grote Rock Werchter Nageniet Artikel!

Uiteraard waren wij ook aanwezig op Rock Werchter. Hier hebben we een liveblog gemaakt en vanochtend verscheen het festivalrapport. Verder was het festival zelf dit jaar supersnel met het uploaden van de aftermovie.

Maar, het optimale nagenieten doen we uiteraard met beeld. Volle concerten van jouw favoriete artiesten, heerlijk! Wij smullen ervan dus hebben ons YouTube-kanaal weer aangevuld met de meest recente festivalsregistraties. Check hieronder de (bijna) volledige concerten van Rise Against, The Last Internationale, James Bay, Red Fang, Damien Rice, Die Antwoord, Florence And The Machine en afsluiter Muse.

Muse

Florence And The Machine

https://www.youtube.com/watch?v=udKKPlL0BBY

Rise Against

The Last Internationale

James Bay

Red Fang

Damien Rice

Die Antwoord

Op ons kanaal zijn ook concerten te zien van Pinkpop, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole 2015. In totaal staan er meer dan 100 concertregistraties op, dus kijk vooral even rond.

Rock Werchter

De editie van het grootste festival van België zal volgend jaar plaatsvinden van 30 juni tot en met 3 juli, dit maakte de organisatie maandag bekend. Voor de eerste namen moeten we helaas nog even wachten.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen