Pukkelpop lanceert app voor 2015-editie

Pukkelpop onthult vandaag de app voor de editie van dit jaar. In de app vind je onder andere de volledige line-up van het festival. Ook zijn alle sociale media van Pukkelpop verenigd in een ‘activity feed.’

In de app van Pukkelpop kun je alle artiesten die je absoluut niet wil missen aanvinken. Zodra je dat gedaan hebt verschijnen ze allemaal in een speciaal voor jou samengestelde playlist. Daarnaast zal later het blokkenschema van het festival in de app te vinden zijn. Ook kun je in de app zien welke acts door je vrienden leuk gevonden worden.

In de app is natuurlijk ook allerlei praktische informatie te vinden, zoals de openingstijden van het festivalterrein en hoe je nu eigenlijk op het terrein komt. Daarnaast staan in de app links naar de diverse social media die Pukkelpop gebruikt. Naast de bekende kanalen van Pukkelpop, blijkt in de app dat het festival nu ook op Snapchat te vinden is. Het festival kun je toevoegen onder de naam ‘PKPFESTIVAL.’

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor alle dagen én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen