Zégut: ‘Black Sabbath naar Hellfest 2016’

Hellfest 2016 heeft Black Sabbath geboekt als headliner. Tenminste, dat zegt de Franse radiopresentator Zégut. Het Franse festival vindt tegelijk plaats met Graspop.

Zégut bleek de afgelopen jaren een betrouwbare leaker te zijn. Zo wist hij onder andere te melden dat Metallica in 2014 headliner zou zijn op Pinkpop en Rock Werchter. Daarnaast kondigde Zégut in 2012 The Prodigy al aan voor Main Square Festival voor het festival dat zelf deed. Nu kondigt de radiopresentator dus Black Sabbath aan voor Hellfest.

Afscheidstournee

De Engelse rockband rond Ozzy Osbourne zal tussen januari en april een afscheidstournee doen en geeft onder andere optredens in de Verenigde Staten en Australië. Black Sabbath heeft voorlopig echter geen Europese concerten aangekondigd. Daar lijkt nu met de leak van Zégut verandering in te komen.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen