Red Hot Chili Peppers en meer naar Nova Rock 2016

Red Hot Chili Peppers

Nova Rock 2016 heeft zojuist via de Oostenrijkse radiozender HitRadio Ö3 de eerste namen bekend gemaakt. Op de poster prijken nu de namen van onder meer Red Hot Chili Peppers, Alice Cooper en Volbeat. Ze zullen allen in juni het Oostenrijkse festival aandoen. 

Ook Disturbed, Bullet For My Valentine, Dropkick Murphys,  Alligatoah, NOFX, Seiler & Spear, Trivium, Children Of Bodom, Amon Amarth, K.I.Z., Mono & Nikitaman, August Burns Red en Tesseract zijn toegevoegd aan de line-up voor komende editie. Deze namen zijn met het oog op Pinkpop extra interessant om in de gaten te houden aangezien de festivals een overlap kent: Nova Rock vindt plaats op 9 t/m 11 juni, Pinkpop op 10 t/m 12 juni (zie ook onze festivalkalender). Wanneer Pinkpop weer een dag met stevige gitaren in de planning heeft zien we wellicht wat van deze namen ook bij Pinkpop op het programma verschijnen.

Nova Rock 2016

Het Nova Rock Festival is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Komend jaar vindt het festival plaats op 9 t/m 11 juni. The Prodigy, Black Sabbath, Rammstein, Kings of Leon, Linkin Park en Metallica waren de afgelopen jaren al te bewonderen op het festival. De kaartverkoop is reeds gestart; tickets zijn vanaf zo’n 140 euro verkrijgbaar.

Zien we één of meerdere van bovenstaande namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!