Editors naar Rock Werchter 2016

Het is weer vrijdag! De festivalorganisatie van Rock Werchter heeft zojuist de komst van Editors bevestigd voor de editie van 2016. De festivalposter telt daarmee nu vier topacts.

De line-up voor Rock Werchter 2016 tot nu toe:

  • Rammstein op vrijdag 1 juli
  • Editors en Red Hot Chili Peppers op zaterdag 2 juli
  • Florence + The Machine op zondag 3 juli

Het wordt de zesde keer dat Editors op Rock Werchter speelt. De Britse band tourt momenteel ter promotie van hun vijfde studioalbum In Dream. In november stond Editors in teken van die tour drie – uitverkochte – avonden in zowel de Heineken Music Hall in Amsterdam als Paleis 12 in Brussel. Naast Rock Werchter doet Editors nog meer festivals, waaronder Southside en Hurricane.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen