New Order, Fatboy Slim en meer voor Sónar 2016

629

Het Spaanse Sónar festival kondigt vandaag middels een video de eerste namen voor de editie van 2016 aan. Onder andere New Order, Fatboy Slim en Skepta zullen van de partij zijn in Barcelona.

Naast de toevoegingen van New Order, Fatboy Slim en Skepta heeft de organisatie ook de komst van Anohni (Antony and the Johnsons + Oneohtrix Point Never + Hudson Mohawke), King Midas Sound + Fennesz, John Grant, Kode9 x Lawrence Lek, John Luther Adams with The Barcelona Symphony Orchestra, Kenny Dope, Ed Banger House Party, Matias Aguayo, Section Boyz, The Black Madonna, Congo Natty en Acid Arab bevestigd.

New Order

New Order is een new wave band die al sinds 1980 bestaat. Na het overlijden van Ian Curtis werd de stekker uit Joy Division getrokken, de overige bandleden richtten toen New Order op. De band bracht sinds de oprichting negen studioalbums uit. Het laatste album werd in september 2015 uitgebracht. Eerder kon het Deense Roskilde festival de band al toevoegen aan hun affiche voor volgend jaar.

Sónar 2016

Het Spaanse Sónar festival zal komend jaar plaatsvinden van 16 t/m 18 juni in Barcelona. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €165 euro via de website van het festival. Vorig jaar stonden er nog namen als The Chemical Brothers, Die Antwoord en Duran Duran bovenaan de affiche. Doordat het festival in hetzelfde weekend als Best Kept Secret plaats zal vinden is het erg goed mogelijk dat deze festivals namen zullen delen.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 

 

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.