Underworld en Enter Shikari naar Paaspop 2016

803

Met Sinterklaas voor de deur lijkt Pasen nog heel ver weg, maar Paaspop kondigt toch de eerste namen al aan: onder andere Underworld en Enter Shikari komen naar Schijndel. 

Verder zijn ook de volgende namen bevestigd:

[one_half]
– Ashton Brothers
– Birth Of Joy
– Deafheaven
– Douwe Bob
– Exodus
– Espano Circo Este
– Flux Pavilion
– Fresku
– Fun Lovin’ Criminals
– Gui Boratto & Elekfanz
– Haevn
– Herman In Een Bakje Geitenkwark
– Hollywood Undead
– The Inspector Cluzo
– Jack Parow
– The Jacques
– Jett Rebel
[/one_half]

[one_half_last]
– Joey Cape (Lagwagon)
– Kakkmaddafakka
– Korpiklaani
– Laura Mardon
– Lucas Hamming
– Mr. Oizo
– Op Sterk Water
– Paus
– Powerwolf
– Rico & Sticks
– Saybia
– Scott Bradlee & Postmodern Jukebox
– Stormzy
– Tourits Lemca
– Underworld
– Walt Hamburger
– Yotam
[/one_half_last]

Underworld 

De Britse dance-formatie Underworld timmert sinds 1986 in verschillende bezettingen aan de weg. In 2012 werkt de band mee aan de soundtrack voor de Olympische Spelen van Londen en in 2014 kondigt de band aan alle albums opnieuw uit te brengen. dubnobasswithmyheadman is de eerste uit de serie en met deze begint de band ook weer te touren. Zo stond Underworld afgelopen zomer op Lowlands en zullen de mannen in 2016 dus Paaspop aan doen.

Paaspop 2016 

Paaspop vindt ieder jaar met Pasen plaats in Schijndel. Dit jaar is dat van 25 t/m 27 maart 2016. Ticketverkoop start aanstaande zaterdag, voor 95 euro ben je er drie dagen bij.

Afgelopen editie stonden onder andere Rudimental, The Kooks en Within Temptation op de bühne in Schijndel. Ook Festileaks was op Paaspop 2015 en stelde een festivalrapport op. Zo zag Paaspop er in 2015 uit:

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.