CHVRCHES en PJ Harvey naar Open’er 2016

Het Poolse festival Open’er maakt vandaag de komst van CHVRCHES en PJ Harvey bekend. Het festival dat in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaatsvindt maakte eerder al de komst van Red Hot Chili Peppers en Florence & the Machine bekend.

Naast bovenstaande namen heeft de organisatie eerder dit jaar al de komst van Sigur Rós, Wiz Khalifa en Beirut bekend gemaakt. Een aantal van deze namen zijn al bevestigd voor Rock Werchter 2016, maar het is goed mogelijk dat deze festivals meerdere namen zullen delen.

CHVRCHES

De Britse synthpopband rond zangeres Lauren Mayberry bracht dit jaar hun tweede album Every Open Eye uit. Eerder werd al bekend dat CHVRCHES ook op zal gaan treden op Melt! 2016. CHVRCHES stond eerder op festivals als Best Kept Secret en Pukkelpop.

Open’er 2016

Het Poolse Open’er Festival vindt aankomend jaar plaats van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli. Tickets zijn reed verkrijgbaar via de website van het festival, meer informatie vind je hier. Afgelopen jaar stonden Drake, Mumford & Sons en Kasabian nog bovenaan de affiche.

Open'er Logo

Open'er 2016

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 29 juni - 2 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.