Florence + The Machine eerste headliner voor Open’er 2016

Bron: Facebook

Zoals beloofd komt Open’er Festival met de eerste headliner voor de komende editie. Florence + The Machine zal in 2016 op het Poolse podium pronken. Daarmee is de eerste headliner voor het Europese festivalseizoen 2016 in een ongekend vroeg stadium al bekend.

Eerder werd bekend dat Florence + The Machine ook het Kroatische INMusic festival (20 – 22 juni) headlinet. Daarmee doet de Brit een tweede ronde festivals met haar recentste album How Big, How Blue, How Beautiful. Afgelopen jaar stond ze al onder andere op Rock Werchter en Sziget. Slaat ze dit jaar Nederland niet over?

Wederom deelt Open’er dit jaar grotendeels dezelfde festivaldata als Rock Werchter. Een overloop van artiesten tussen de festivals is dan ook zeker mogelijk.

Open’er 2016

Het Poolse Open’er Festival vindt aankomend jaar plaats van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli. Zogenaamde ‘fan tickets’ zijn reeds verkrijgbaar voor ongeveer € 100,-. Vrijdag 11 september gaan – tegen een lichtelijk hogere prijs – de ‘early bird tickets’ in de verkoop. Alle nodige informatie vind je hier.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen