Biffy Clyro naar NOS Alive 2016

Biffy Clyro

NOS Alive blijft maar met mooie namen strooien. Biffy Clyro is de nieuwste toevoeging op de affiche, zo laat de organisatie van het Portugese festival weten op haar website.

Het is een imponerend lijstje inmiddels, de line-up van NOS Alive 2016. Zo zullen onder andere Radiohead, Arcade Fire, Tame Impala en The Chemical Brothers hun opwachting maken op het festival in Lissabon.

Rock Werchter?

Biffy Clyro doet dit seizoen na een pauze van een jaar weer verschillende festivals aan. Naast NOS Alive staan onder andere Rock Am Ring en Download op het programma. Het tourschema biedt nog altijd ruimte voor optredens op Rock Werchter en Pinkpop.

NOS Alive 2016

NOS Alive vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juli in de Portugese hoofdstad, Lissabon. Het festival, voorheen Optimus Alive, staat bekend als een ideale combinatie van muziek en zon. Het prijskaartje maakt dit festival wellicht nóg aantrekkelijker: een combiticket kost slechts €119,-, voor een dagkaart ben je € 56,- kwijt. Ook biedt de organisatie diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Voor meer informatie over tickets en het festival check je de website.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2025

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 10-12 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen