The Strokes drie dagen na Rock Werchter 2022 naar NOS Alive

The Strokes

The Strokes is een paar dagen na Rock Werchter op NOS Alive te vinden. De band is staat daar op 6 juli, drie dagen na Rock Werchter 2022.

The Strokes speelt op de eerste dag van NOS Alive. Het Portugese festival vindt in de week na Rock Werchter plaats. Naast The Strokes zijn ook Metallica en Faith No More te zien op NOS Alive. Deze artiesten staan op het affiche van Rock Werchter 2022. Naast The Strokes, Metallica en Faith No More treden ook Royal Blood en alt-J op in Lissabon. Deze artiesten waren ook te vinden op het affiche van Rock Werchter 2021.

The Strokes is nog niet bevestigd voor Rock Werchter 2022, maar er is een kans dat de heren ook naar het Belgische festival komen. De band stond in 2020 al op het affiche van Rock Werchter. Helaas kon dit toen niet door gaan vanwege het coronavirus. Op dit moment heeft Rock Werchter vier artiesten voor 2022 bekendgemaakt. Pearl Jam, Metallica, Faith No More en Twenty One Pilots zijn nu te vinden op het affiche van het festival. Of The Strokes hier nog aan toegevoegd wordt is nog even afwachten.

Naast Rock Werchter zou de band optreden op Best Kept Secret. Ook dit ging helaas niet door vanwege het coronavirus. Of de band in 2022 ook op dit festival te vinden is, is nog niet duidelijke. Het festival heeft ervoor gekozen om de line-up van 2021 niet mee te nemen naar 2022.

Rock Werchter 2022

Rock Werchter
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter. 

In 2020 en 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Twenty One Pilots, PixiesGorlillazRed Hot Chili Peppers en Pearl Jam waren te vinden op het affiche. Voor 2022 zijn Pearl Jam en Metallica aangekondigd. 

  • Locatie: Werchter, België.
  • Datum: 30 juni tot 3 juli 2022.
  • Tickets: 243 euro voor een weekend, 110 euro voor een dag.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.