Advertisement

Lokerse Feesten 2016 bevestigt Limp Bizkit en meer

Veel nieuwe namen voor Lokerse Feesten! Het festival maakt met onder meer Limp Bizkit de eerste namen voor de metaldag bekend. Daarnaast voegt het Vlaamse festival onder andere Van Morrison en Selah Sue toe aan het affiche.

Dit jaar is zondag 7 augustus dé dag voor de metalfan op Lokerse Feesten. Op deze dag kun je genieten van Limp Bizkit, Steel Panther, Parkway Drive, Suicidal Tendencies en Red Fang.

Op maandag 8 augustus kunnen fans van Van Morrison hun hart ophalen. Hij siert samen met Arno het affiche van die dag. Ook Garbage, Trixie Whitley en Crowded House frontman Neil Finn zijn op Lokerse Feesten te vinden. Zij zijn op dinsdag 9 augustus te bewonderen in Lokeren. Tot slot voegt het festival ook de eerste namen toe aan de line-up van donderdag 11 augustus. Op donderdag verschijnen Selah Sue en Fat Freddy’s Drop op het podium van het festival.

Wil je er op een van deze festivaldagen bij zijn? Dat kan! Tickets voor 7, 8 en 9 augustus zijn direct in de verkoop gegaan. Voor kaarten voor donderdag 11 augustus moet je nog even wachten. Deze tickets zullen binnenkort in de verkoop gaan.

Lokerse Feesten 2016

Lokerse Feesten vindt dit jaar plaats van 5 t/m 14 augustus in Lokeren. Dit jaar heeft de organisatie onder meer Faithless en Marco Borsato gestrikt. Meer namen voor het festival zullen spoedig volgen. Tickets voor een dag Lokerse Feesten kosten tussen €35,- en €48,-. Combitickets zijn nog niet in de verkoop. Hierover volgt later meer informatie. Een dagkaart kun je nu alvast bestellen via de website van het festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen