Lollapalooza Berlin 2016 bevestigt Radiohead, Kings of Leon en meer

Lollapalooza Berlin maakt de eerste namen voor haar tweede editie bekend. Het Duitse festival bevestigt onder andere Radiohead, Kings of Leon en Major Lazer. Ook verhuist het festival naar een nieuwe locatie.

In het totaal kondigt Lollapalooza Berlin vandaag 32 acts aan.  De line-up van Lollapalooza Berlin bestaat vooralsnog uit de volgende acts:

[one_third]

– Radiohead
– Paul Kalkbrenner
– Dimitri Vegas & Like Mike
– The 1975
– Years & Years
– Jess Glyne
– The Chainsmokers
– Odesza
– Lost Frequencies
– Tujamo
– Dubioza Kolektiv

[/one_third]

[one_third]

– Kings Of Leon
– Philipp Poisel
– Max Herre & Kahedi Radio Orchestra
– Zedd
– Chase & Status
– G-Easy
– Martin Solveig
– Aurora
– Klingande
– Jonas Blue
– Graham Candy

[/one_third]

[one_third_last]

– Major Lazer
– New Order
– Milky Chance
– James Blake
– Beginner
– Bilderbuch
– Alle Farben
– Catfish and the Bottlemen
– Logic
– Matoma

[/one_third_last]

Nieuwe locatie en bussen vanuit Nederland en België

Lollapalooza Berlin maakt vandaag ook bekend dat het festival verhuist. De nieuwe locatie van het festival is het Treptower Park. Het park ligt in Oost-Berlijn en wordt gekenmerkt door een Sovjet-gedenkteken uit de tijd van de Koude Oorlog. Afgelopen jaar vond Lollapalooza Berlin plaats op het Tempelhof vliegveld. Voor de aankleding en de locatie kreeg het festival destijds een 9 in ons festivalrapport.

Lollapalooza Berlin 2016

De Europese editie in Berlijn vindt dit jaar voor de tweede keer plaats aan het einde van het festivalseizoen, op 10 en 11 september. Vorig jaar telde het festival 90.000 bezoekers en traden onder meer Macklemore & Ryan Lewis, Muse, Tame Impala, Bastille en The Libertines op. De line-up voor komende editie is nog lang niet compleet, maar is nu al om te smullen.

Trekken deze namen je al over de streep? Wacht dan niet langer, want de kaartverkoop is al in volle gang. Een ticket voor beide dagen kost je 139 euro. Aan vervoer is ook gedacht want er zijn heuse festivalbussen die je bij het festivalterrein afzetten. Deze bussen vertrekken op donderdagavond 8 september vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op maandagochtend 12 september vertrekken de bussen vanaf Lollapalooza Berlin weer terug naar Nederland en België. Het reisje kost je € 89,- retour. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2024

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen