Advertisement

TW Classic strikt Bruce Springsteen, Lionel Richie en meer

Bruce Springsteen Live Bruce 2012

Bruce Springsteen komt naar TW Classic! The Boss reist op 9 juli af naar het Vlaamse festival in Werchter.

Bruce neemt Lionel Richie, Lana Del Rey, Simply Red, The van Jets en CC Smugglers mee naar het eendagsfestival.

Een regular ticket voor TW Classic kost 100 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Voor een Golden Circle ticket betaal je 161 euro. Kaartverkoop begint 24 februari.

De laatste keer dat Bruce Springsteen afreisde naar het festival was in 2013. Destijds waren onder andere Keane en Balthazar andere acts op het affiche. De andere artiesten die er dit jaar bij zijn worden later bekend gemaakt.

De geruchtenmolen rond The Boss

De geruchtenmolen rond Bruce Springsteen werd enige tijd geleden op gang gebracht. Al snel volgde ook definitief het eerste Europese festivaloptreden. Op dezelfde dag dook een tourschema op van The Boss. Hierop waren data van onder meer Rock Werchter en Pinkpop te vinden. Dit bleek al snel niet te kloppen, maar de geruchten waren niet meer te stoppen. Naast het Nederlandse optreden op het Malieveld, Den Haag, is daar nu ook de Belgische datum.

TW Classic 2016

TW Classic 2016 vindt op zaterdag 9 juli plaats in het Festivalpark in Werchter. Het festival dat slechts een dag duurt kent ieder jaar een line up met grote namen. In het verleden waren onder meer Robbie Williams, The Rolling Stones en The Police op het festival te bewonderen. Tickets voor TW Classic 2016 zijn vanaf 24 februari te koop via de website van het festival. Een regular ticket voor TW Classic kost 100 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Voor een Golden Circle ticket betaal je 161 euro.