Chase & Status deelt Pukkelpop 2016-poster met Soulwax en meer

Soulwax Band

Een klein foutje op de Facebook-pagina van Chase & Status. De dance-act deelt een poster van Pukkelpop 2016 met een drietal nog niet bevestigde namen, waaronder ook Soulwax, die op zaterdag 20 augustus op het festival zal verschijnen.

En niet alleen Soulwax staat op de gelekte line-up. Ook rock ’n roll-band Seratones en singer-songwriter Julia Holter staan deze zomer op Pukkelpop 2016. Seratones speelt op vrijdag 19 augustus in Hasselt en Julia Holter is op dezelfde dag als Soulwax te zien op Pukkelpop 2016. Pukkelpop zelf was onbereikbaar voor commentaar. De poster is inmiddels van de Facebook-pagina van Chase & Status verwijderd. Hieronder is hij alsnog te zien:

Gelekte poster Pukkelpop 2016

89 keer nieuw

Eerder vandaag maakte de organisatie van Pukkelpop de eerste flinke lading namen voor de komende editie bekend. Rihanna, The Chemical Brothers en LCD Soundsystem staan als hoofdacts op het programma terwijl Oscar & The Wolf het festival op zaterdag 20 augustus mag afsluiten. Verder staan ook Die Antwoord, Eagles Of Death Metal, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Martin Solveig, Bloc Party, M83, Biffy Clyro, Wolfmother, Travis $cott, Flastbush Zombies en Festileaks’ persoonlijke hulpjes Chase & Status op het affiche van Pukkelpop 2016. Voor het hele programma kijk je hier.

Ticket- & bierprijzen

Het festival maakte vandaag ook de ticketprijzen van Pukkelpop 2016 bekend. Ben jij komende zomer het hele weekend op Pukkelpop te vinden? Dan betaal je €199,- voor een kaartje. Ben jij alleen op donderdag, vrijdag of zaterdag van de partij? Dan betaal je €99,- per kaartje. De prijs voor een koud Pukkelpop-biertje is dit jaar fors gestegen: van €2,50 naar €3,- per stuk.

De kaartverkoop van Pukkelpop 2016 start op woensdag 23 maart om 13.00. Vanaf dan kun je jouw ticket veilig stellen via de website van Pukkelpop.

Pukkelpop 2016

Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. De kaartverkoop begint 23 maart om 13:00 uur Het vier dagen durende evenement (incl. pre-party) is in zijn ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste alternatieve open-air festivals van Europa. Het festival vernieuwt ieder jaar met uitbreiding van podia, het (rand)programma, het voedselaanbod enzovoort. Momenteel telt het festival negen podia, waaronder de dance-gerichte Boiler Room, Castello en Dance Hall die in 2015 het meest in de smaak vielen bij het publiek. Meer weten over de vorige editie? Ons verslag lees je hier!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen