Skunk Anansie naar Concert at SEA 2016

De line-up van Concert at SEA krijgt steeds meer vorm. Zojuist voegde Michiel Veenstra in zijn radioprogramma op 3FM de laatste hoofdact toe aan het affiche: Skunk Anansie komt naar de Brouwersdam! 

Dat wil nog niet zeggen dat het programma helemaal rond is. Voor de overige podia worden later nog acts bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat Faithless, Bløf, Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig en Guus Meeuwis op het Zeeuwse festival staan.

Skunk Anansie

Skunk Anansie werd in 1994 onder leiding van frontvrouw Skin opgericht en had in de jaren negentig grote successen  met hits als Weak, Twisted en Hedonism. De band verkocht miljoenen albums, maar ging in 2001 uit elkaar. In 2009 komt de band weer bij elkaar en tourt sinds dien de hele wereld rond, waarbij Skunk Anansie Nederland en Belgie zeker niet links laat liggen. Meerdere malen stond de band al op onder andere Pinkpop en Rock Werchter, zo ook dit jaar.

Concert at SEA 2016

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli op de Brouwersdam. Het festival is inmiddels helemaal uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om losse overnachtingsarrangementen te bestellen. Kijk voor alle informatie op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen