The Prodigy cancelt optreden week voor Paaspop 2016

The Prodigy

The Prodigy heeft een optreden op het Amerikaanse Ultra Music Festival afgezegd. De band staat volgend weekend als een van de headliners op Paaspop 2016.

Op Facebook laat de band weten dat Maxim op doktersadvies thuis moet blijven. De MC van de band mag niet vliegen en kan niet optreden. Waar het bandlid last van heeft wordt niet gemeld. Of het gevolgen heeft voor Paaspop aankomende week is onduidelijk, het festival heeft nog niet gereageerd op het bericht. Ook de band heeft nog niks laten weten over het restant van de tournee.

The Prodigy are very disappointed to announce that they will not be performing at Ultra Music festival on Saturday night.Due to doctors orders Maxim has been unable to travel nor perform in Miami this weekend resulting in the cancellation of The Prodigy performance. The band would like to apologise to all their fans.

Posted by The Prodigy on Friday, March 18, 2016

Paaspop 2016

Paaspop vindt ieder jaar plaats tijdens Pasen in Schijndel. Dit jaar is dat van 25 t/m 27 maart 2016. De kaartverkoop is reeds gestart. Een ticket voor alle dagen in Schijndel kost € 105,-. De prijzen van de dagtickets variëren van € 49,- tot € 69,-. Kinderen onder de 18 betalen € 75,- voor een combiticket.

Afgelopen editie stonden onder andere Rudimental, The Kooks en Within Temptation op de bühne. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op dit Nederlandse festival? Check dan ons festivalrapport van Paaspop 2015.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen